Тиждень професій ресторанного господарства

hover background

Reads:
109

На відміну від холодних бонусів природи, в Нововолинський центр ПТО березень приніс гарячу пору жвавих подій – День відкритих дверей, звітний концерт, участь у Міжнародній виставці та Тиждень професій ресторанного господарства. 

Свій професійний тиждень працівники почали з відкритих уроків, на яких їм вдалося продемонструвати нетрадиційні підходи до організації продуктивної навчальної діяльності. Це й  приготування в процесі навчання страв з яєць, овочів, грибів, використання сучасних прийомів і засобів для виготовлення та оформлення борошняних кондитерських виробів.

Приємно здивував, анонсований напередодні День української кухні. Відвідувачі навчального бару ситно пообідали смачним борщем з пампушками, варениками з картоплею та насолодились ароматним узваром.


Апогей майстерності продемонстрували учні з професій на Дні відкритих дверей, провівши майстер-класи по оформленню канапок, приготуванню піци, тістечок, складанню серветок.
Глибоко та науково пройшли позаурочні заходи «Чай чи кава», «Мамині обереги».

 

 

Комментарии:


Оставить комментарий






Меню


Ми у Фейсбуці

lorem
Посилання

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem

lorem


de